Necrofilie

Het is geen stoornis, maar “slechts” een seksuele afwijking. Het is strafbaar in veel landen, maar niet hier in Nederland. Necrofilie, een van de meest bizarre verschijnselen in de obscure psychologie. Fantasieën over necrofilie schijnen vaker voor te komen dan de meeste mensen denken, terwijl daadwerkelijke gevallen van necrofilie minder vaak schijnen voor te komen dan gedacht wordt. Concrete cijfers zijn er echter niet en onderzoek is er nog amper naar gedaan, dus het blijft gissen en afgaan op wat je hoort. Het is daarom niet verwonderlijk dat verhalen over necrofilie vaak de kop opsteken in urban legends.

Definitie necrofilie:

Seksuele voorkeur waarbij de liefde wordt bedreven met een overledene.

Necrofilie in films:


  • Corpse Bride
  • Quills
  • Crazy Love


Quotes en zinspelingen over necrofilie:


“Bij de maan haar schaarse licht
Kust hij haar marmerbleek gezicht”

― Hans Dorrestijn, De Kerkhofganger
 

Meer weten over necrofilie ?

meer weten

De necrofiel uithangen in Egypte

28 april 2012

Gedoogbeleid in de necrofilie In verre landen kan de wetgeving volgens Europese maatstaven soms erg vreemd zijn. Ons eigen Nederland wordt wel eens vreemd bekeken door het soepele drugsbeleid, maar in Egypte weten ze ook van wanten! Namelijk met een gedoogbeleid voor de necrofiel… Wet voor necro- en […]

Lees meer...


 
 

 
Snuff film

Snuff movies

13 januari 2012

Snuff movies zijn pornografisch getinte films waarin een echte moord wordt gepleegd. Wat denk jij: is het fictie, of bestaan ze echt?

Lees meer...