Publicatie in Schoon Schip, Wassily’s Frisbee


Enige tijd geleden heb ik besloten dat Dragonda.com in het teken zou staan van het onderzoek naar de obscure psychologische onderwerpen die mij zo mateloos fascineren.


Pijn: hoe ver wil je gaan?

In een onderwerp als ‘pijn’ kan ik me dan ook gretig vastbijten. Laat ik nou een schrijfwedstrijd zijn tegengekomen waarin dit thema centraal stond. Daar wilde ik natuurlijk voor gaan!


Gedurende enkele weken heb ik hard gewerkt aan een verhaal over hoe ver een meisje bereid is te gaan om aan het schoonheidsideaal te voldoen.


Ik denk dat iedereen wel een voorbeeld kent van het overschrijden van grenzen om aan een bepaald ideaalbeeld te voldoen. Hoe ver ga je dan? En wat als het een obsessie wordt?


Toen ik hoorde dat mijn inzending was uitgekozen voor publicatie, was ik enorm blij. De inzending is inmiddels te lezen in literair / cultureel tijdschrift Schoon Schip, in de rubriek ‘Wassily’s Frisbee’.

Wat zou jij doen?

Ben jij ook een keer heel ver gegaan om aan een ideaalbeeld te voldoen? Welke dingen zijn het waard om heel ver voor te gaan? Of zou je het liefst alle mogelijke ideaalbeelden uitbannen en willen dat iedereen gelijk is? Reacties zijn welkom en kun je achterlaten onder dit artikel.


Mijn verhaal in Wassily's Frisbee, Schoon Schip
Heb je interesse om het verhaal te lezen? Dan kan je hier jouw exemplaar van het tijdschrift bestellen. Hierbij wil ik Margrethe Venema en KeesJan Plomp nog eens bedanken voor de mooie publicatie.Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.