Saw: ga je mee op horrorvakantie?


Spanning, sensatie en een flinke dosis horror op zee!

Foto: Steve Wilkie

Ligt je hart bij sadistische horrorfilms en kan je maar geen genoeg krijgen van de Saw reeks? Zou je je favoriete acteurs én pop wel eens in het echt willen zien? En ben je dringend toe aan vakantie? Dat komt dan goed uit! De Saw At Sea Cruise zou wel eens de oplossing voor je kunnen zijn.

De Saw At Sea Cruise

Begeef jezelf op het schip ‘Carnival Glory’ en stort je in het avontuur. De vijf nachten die deze cruise telt staan geheel in het teken van de met sadisme doorzeefde filmserie. De tocht brengt je van New York City naar Canada, waar ook enkele Saw films zijn opgenomen.

Wat is er te doen?

Tijdens de cruise kan je op de foto met de doodenge pop. Of meng je in de bruisende cocktailparty samen met andere fans en je geliefde acteurs en bemachtig de handtekening van je favoriet! Tevens zijn er Q&A sessies en worden de films vertoond.

Is je interesse gewekt?

De cruise start op 11 augustus en er zijn al pakketten te koop vanaf €600,-. Reserveren kan hier!

 

Ben jij aanwezig bij deze fantastische cruise? Houd me gerust op de hoogte, ik ben erg nieuwsgierig! Niet aanwezig, maar heb je wel andere (vakantie)tips voor het blog? Laat het hieronder weten in een reactie!

 Bronnen:
http://www.telegraaf.nl/... 
http://www.demorgen.be/... 
http://www.bocaratontravelgroups.com/images/SawatSea.pdf


  • […] Saw: ga je mee op horrorvakantie? […]

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.